Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 07.02.2017. 09:08

Prodaja proizvodne hale u Derventi

Izvor: Akta.ba, 07.02.2017.
 
 

Opis nekretnine:

Proizvodna hala: 4.000 m2

koja je služila za proizvodnju proizvoda iz oblasti grafike i plastike a u sastavu koje se nalaze i kancelarijski prostori, veleprodaja, restoran za radnike, sanitarni čvor i skladište.

Zemljište na kome je izgrađen objekat je komunalno uređeno, postoji priključak na gradski vodovod, gradsku kanalizaciju, struju, asfaltiran pristup sa javne površne od ulice, asfaltirano dvorište u cijelosti, javna rasvjeta.

Za potrebe centralnog grijanja izgrađena je vlastita kotlovnica , a za potrebe snabdijevanja električnom energijom i trafostanica.

Uz objekat su izgrađene saobraćajne komunikacije i površine za parking. Kompleks je ograđen adekvatnom metalnom ogradom.

Pristup do poslovnog objekta je sa magistralnog puta Prnjavor-Derventa-Brod.

Adresa:

Kninska bb, Derventa - industrijska zon
Brčko

Namjena:

Poslovno - proizvodna

Kontakt:

Nekretnine se prodaju u vidjenom stanju a obilazak nekretnina se može izvršiti svakim radnim danom uz prethodnu najavu na telefon +387 51 333 300, lokal 1213 ili +387 51 322 162, te putem mail-a na adresu prodaja@novabanka.com


Ponude za kupovinu se pismeno mogu dostaviti:

- na adresu Nova Banka AD Banja Luka, Odjeljenje monitoringa i izvještavanja,Kralja Alfonsa XII 37 A, 78 000 Banja Luka;

- putem faxa + 387 51 211 535;

- putem mail-a: prodaja@novabanka.com

 
 
 
 
 
 
 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: